Varför vill du välja Entral som din personalliggare?

En personalliggare ger dig automatiskt ordning. Du får tydliga UE-listor, lagenliga närvarolistor och rapporter för efterkalkyl eftersom du kan se hur mycket tid respektive entreprenör har lagt ned på ditt projekt.

Det finns tre skäl till varför du kommer att uppskatta Entrals ackrediterade ID06-personalliggare:

1. EKONOMIN I SYSTEMET

Du betalar bara för de saker du använder - när du använder dem.

Det är skillnad mot fasta månadskostnader och stora årliga plattformskostnader som bara löper på. De flesta säger att vi är mellan en halv till 5 gånger så billiga som våra kollegor.

Roa dig genom att fram miniräknaren och kolla. Ta som exempel vad en produkt max kan kosta per månad, dvs 22 dagar helgfria vardagar. Redan där är vi billiga.

Tänk sedan på vad det kostar om det är många helgdagar i en månad. Eller om du plockar bort enheterna från projektet under semestern: 0 kr.

2. SYSTEMET ÄR BEPRÖVAT

Våra produkter har funnits på marknaden sedan 2010 och används av de flesta stora byggbolag, NCC, PEAB, Skanska, Veidekke, Serneke mfl. Entral är ingen ny dagslända som du måste prova ut.

3. NYCKELFRITT GER DIG PENGAR

Eftersom vårt system är det enda som kan snabbmonteras på nästan vilka lås som helst innebär det att du kan bli nyckelfri när du vill. Det innebär att du med Entral sparar din arbetstid och dina pengar.

På ett normalt stambyte beräknar de flesta av våra kunder att de sparar mellan 3-6% av arbetstiden. Av den totala arbetstiden på stambytet!

Detta är en uppsida som många har vaknat för.

ANNARS?

I övrigt är vi som alla ackrediterade ID06-system:

Du får UE-listor, godkända rapporter till Skatteverket, närvaroinformation i realtid, tidsrapporter på företag/UE. Det lönar sig att ha ett riktigt ID06-system.

Apropå punkt 1-3: Det lönar sig ännu mer att välja "rätt" ID06-leverantör.

Produkten tillagd i varukorg

Antal
Total

Det finns $d varor i kundvagnen Det finns 1 vara i kundvagnen

Totalt produkter (exkl. moms)
Frakt (exkl. moms) Gratis frakt!
Total (exkl. moms)
Fortsätt handla Till kassa