Om Entral

Entral är ackrediterad tillverkare av ID06-system. Produkterna vi säljer har funnits på marknaden sedan 2010 och används av de flesta stora byggföretagen såsom Skanska, PEAB, NCC, Veidekke och Serneke.
 

Huvudkontoret ligger i soliga Halmstad men du finner din representant nära dig eftersom vi har både rådgivare och återförsäljare i hela landet.Kännetecknande för oss är att gör produkter som hjälper dig spara eller tjäna pengar. Alltför mycket resurser går idag på nyckelhantering och tung pappersadministration. Våra system är gjorda för att hjälpa dig lyfta bort den tiden och kostnaden.
Till skillnad från våra kollegor i branschen ingår allt i vår Drift & Licens. Du får hela ID06-systemet, det ingår mobildata så du slipper SIM-kort, Wifi eller långa datakablar. Inte heller betalar du per månad eller år. Inga dyra plattformskostnader.
Vi tror på att det mest rättvisa sättet är att ta betalt bara när det är troligt att du använder sakerna. Därför tar vi bara betalt per helgfri vardag. Andra dagar, eller när du plockat ner enheterna från projektet, t ex under semestern är kostnaden 0 kr.
 

Det kan se komplicerat ut men om du tar fram miniräknaren ser du snabbt vad som är bäst.

Det lönar sig att använda våra produkter! Våra användare inom stambyten beräknar att de sparar 3-6% av den totala arbetstiden på att slippa hantera nycklar. Istället öppnar de varje lägenhet och manskapsbod med sina egna ID06-kort.Kanske du också vill spara tid och lägga dina krafter på annat än nycklar och papper? Vi är mycket glada om du väljer oss som leverantör - och vi skall göra vad vi kan för att du skall trivas.Funderar du fortfarande? Fråga gärna våra befintliga kunder om hur vi är som personer och hur det fungerar. Vi vågar rekommendera varenda en av våra kunder. När de provat oss brukar de vara bättre säljare än vad vi är.Varmt välkommen till oss!

  • Allt ingår i "Drift och Licens"
  • 0 kr per dag då ni inte arbetar
  • 3-6% besparing av den totala arbetstiden

Produkten tillagd i varukorg

Antal
Total

Det finns $d varor i kundvagnen Det finns 1 vara i kundvagnen

Totalt produkter (exkl. moms)
Frakt (exkl. moms) Gratis frakt!
Total (exkl. moms)
Fortsätt handla Till kassa