Vi gillar fira våra framgångar så det har blivit en del banantårta, det är därför bra om du har en tålig mage.

Vad gör vi?

På Entral jobbar vi med att effektivisera tillträden till byggarbetsplatser och hjälpa byggbolag att uppfylla lagkravet med elektronisk personalliggare. För att åstadkomma detta har vi motoriserade fordons- och persongrindar, mobilstyrda lås, och ett omfattande ID06-system, Entral ID06. Vi jobbar med andra ord med både hård- och mjukvara. Resultatet av våra ansträngningar är en renare byggbransch med mindre stress och säkrare arbetsplatser.

På Entral har vi en öppen och social atmosfär, men givetvis är det helt ok att dra sig undan lite när man behöver fokusera ostört på det man skall åstadkomma. Vi utgår då från att det är hårdrock i dina hörlurar, men vi har naturligtvis utvecklat en viss tolerans även för kontemporär musik (t ex flamländsk neurosynt eller finsk speed-ska). Om någon ändå behöver din uppmärksamhet kan detta alltid säkras med Nerf-guns.

Som lagspelare på Entral tävlar du möjligen mot våra konkurrenter, men aldrig mot dina medarbetare. Här tar vi hand om varandra och lyfter våra kollegor.

Vem är du?

Vi vill att du har flera års vana av att strukturera och implementera databasdriven mjukvara, och att du är flytande i .NET, C#, SQL och Visual Studio. Som person är du driven, pragmatisk och ansvarstagande; du är absolut inte rädd för att ta första spadtaget i en ny arkitektur, skissa upp nya gränssnitt eller lära dig ny teknik - tvärtom är det just sådant som får dig att ticka. Du rör dig framåt precis som vi, och du nöjer dig inte förrän vår vision materialiseras i din hand.

Har du några hobbyprojekt? Kanske är du engagerad i Open Source-rörelsen, har implementerat den ultimata klonen av Super Mario i ett av Urban Müllers välkända programmeringsspråk, eller har byggt en fullt fungerande brödrost i Minecraft? Berätta allt.

Grundläggande förståelse för inbyggda system och de implikationer det kan medföra i ett större system är meriterande.

Vad kommer du jobba med?

Du skall göra vårt ID06-system ännu bättre - både nyutveckling och förbättringar i befintliga system, saker som våra kunder kommer att älska. Du kommer ha stor påverkan på vår viktigaste produkt och därmed på bolagets utveckling.

Det här är charmen med att jobba i Entral - det du gör påverkar grymt mycket!

Vi erbjuder

  • En fantastisk tjänst med stor utvecklingspotential
  • Skön företagskultur - kul även på måndagar
  • Trevliga kollegor
  • En plats i produktrådet
  • Kollektivavtal och därmed rätt pension
  • Generöst friskvårdsbidrag som VD anser bör bytas mot tårtcheckar
  • En del annat riktigt bra som vi kan berätta om när vi ses

Din ansökan

Ansök via ansök-knappen i annonsen. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Markus Englund, +46 50 159 05 55, cv@entral.se. Men börja med att ansöka på knappen/maila för Markus är hopplöst dålig på att svara i telefon då han alltid tror att det är telefonsäljare som ringer. Skriv gärna hur du vill påverka eller bidra till våra gemensamma framgångar! 

Vi ser fram mot din ansökan!

Skicka in den direkt!

Nu!

Just do it!

Tryck här!

Produkten tillagd i varukorg

Antal
Total

Det finns $d varor i kundvagnen Det finns 1 vara i kundvagnen

Totalt produkter (exkl. moms)
Frakt (exkl. moms) Gratis frakt!
Total (exkl. moms)
Fortsätt handla Till kassa