Om oss

Om oss på Entral

Lär känna oss och var vårt engagemang ligger

Stort eller litet projekt, det spelar ingen roll. Vi vill att din byggarbetsplats ska vara trygg. Våra produkter finns för att hjälpa dig att endast ha behörig personal på bygget.

Vi vill vårt företag ska verka med hänsyn inom miljö, arbetsmiljö och kvalitet. Därför har vi valt att vara och hålla oss certifierade med ISO 9001 och 14001.

Detta är Entral

Entral grundades i maj 2015. De båda delägarna, Mathias och Peter, var i ett tidigt skede överens om att det fanns ett behov av produkter och tjänster som underlättar för personer i byggbranschen. Härifrån utvecklades idén om att tillsammans bygga ett hållbart digitalt samhälle. Vi vill att vårt system ska vara det självklara valet för dig när du ska sätta upp en trygg och säker byggarbetsplats.

Under årens lopp har Entral vuxit till vad det är idag och tack vare vårt fantastiska gäng prioriterar vi att ge dig ett så personligt bemötande vi kan. Oavsett om du pratar med supporten eller någon av våra härliga säljare.
Det är ingen slump att Förtroende, Innovation, Tillsammans och Engagemang är våra värdeord.

Det är dags för förändring

Alla har rätt till en trygg och säker arbetsplats. En självklarhet för många. Tyvärr ser inte verkligheten ut så. På Entral är social rättvisa en självklarhet för oss. Detta genomsyrar många av våra beslut i de lösningar vi erbjuder. Vi vill inte att din byggarbetsplats ska falla offer för svartarbete som så många andra tyvärr redan gjort. Vi har dessvärre också sett hur kriminella organisationer utnyttjar systemet för egen vinning och det är inte alltid lätt att genomskåda. Därför finns vi. Vi vill vara din lösning. Vi vill att din arbetsplats ska vara trygg och säker.

Nyhetsbrev

J

Prenumerera nu

För att få våra nyheter direkt i din inbox

Certifierade enligt iso

Miljö- och kvalitetscertifiering

Entral är ISO certifierade enligt ISO 9001 Kvalitet och 14001 Miljö och arbetsmiljö. ISO är internationella standarder som årligen ställer högra krav på de företag inom de områden som certifieras så standarder följs.

Det innebär kort sagt att vi vi jobbar systematiskt och processorienterat för att behålla dessa certifieringar. Tillsammans med personal som är engagerade i dessa frågor får du som Entralkund en hållbar och säker lösning.

Kontakta oss

5 + 9 =