Hyresavtal

Hyra enheter

Registrera dina hyrda enheter nedan

Har du valt att hyra våra produkter behöver du registrera dessa. Det gör du via formuläret nedan. Obs, ert företag måste vara registrerad kund hos Entral.

När projektet är avslutat och de hyrda enheterna har lämnats tillbaka går du till formuläret längst ner på sidan och registrerar detta. Ha serienummer till hands!

Viktig information

Oavsett om produkter köps av Entral eller hyrs av samarbetspartners så ligger ansvaret för registrering/avregistrering av dessa hos er som kund till Entral AB. Det innebär att ni, när produkterna inte längre ska användas, ansvarar för att dessa frigörs från projektet i er kundportal hos Entral. Det räcker inte att endast lämna tillbaka produkterna till uthyraren. Det är också ni som ansvarar för att projektet avslutas i kundportalen när arbetet är klart. Om produkter ligger kvar i projekten eller om projektet inte avslutats kommer det att generera drift och licensfakturor tills dess detta åtgärdats av dig eller den du lämnar över ansvaret till.
Markera alla typer av enheter ni fått med er
Oavsett om produkter köps av Entral eller hyrs av samarbetspartners så ligger ansvaret för registrering/avregistrering av dessa hos er som kund. Det innebär att ni, när produkterna inte längre skall användas, ansvarar för att dessa frigörs från projektet i er kundportal hos Entral. Det räcker inte att endast lämna tillbaka produkterna till uthyraren. Det är också ni som ansvarar för att projektet avslutas i kundportalen när arbetet är klart. Om produkter ligger kvar i projekten eller om projektet inte avslutats kommer det att generera drift och licensfakturor tills dess detta åtgärdats av dig eller den du lämnar över ansvaret till.

Avregistrering hyrda enheter

Markera alla typer av enheter ni fått med er
Du godkänner härmed att Entral avregistrerar de hyrda enheterna, listade ovan, från ert kundnummer. Tänk även på att det är ni som kund som har ansvaret att avsluta berört projekt i Entrals kundportal. Det är inget som hyrbolaget eller Entral gör åt er.

Nyhetsbrev

J

Prenumerera nu

För att få våra nyheter direkt i din inbox

Kontakta oss

7 + 13 =