Kundavtal – registrera dina uppgifter

Registrera kundavtal

Välkommen till oss på Entral

Genom att fylla i och skicka in formuläret nedan påbörjar ni processen att ingå ett avtal med Entral AB och vi sätter upp er kundportal.

Där administreras alla projekt och personal. Skulle ni av någon anledning vilja avsluta ert avtal med oss görs det längst ner på sidan.

Viktig information

Oavsett om produkter köps av Entral eller hyrs av samarbetspartners så ligger ansvaret för registrering/avregistrering av dessa hos er som kund till Entral AB. Det innebär att ni, när produkterna inte längre ska användas, ansvarar för att dessa frigörs från projektet i er kundportal hos Entral. Det räcker inte att endast lämna tillbaka produkterna till uthyraren. Det är också ni som ansvarar för att projektet avslutas i kundportalen när arbetet är klart. Om produkter ligger kvar i projekten eller om projektet inte avslutats kommer det att generera drift och licensfakturor tills dess detta åtgärdats av dig eller den du lämnar över ansvaret till.
Allmänna villkor Entral Kundavtal gäller. Ert system kan inte upprättas förrän komplett ifyllt formulär är Entral AB tillhanda.Kontrollera att ni har mottagning med Telia och Telenor på respektive plats där Entral system ska användas. Enheter skall ej kopplas på samma fas som störande större maskiner, såsom bilhammare etc. Systemansvarig/Administratör skall läsa det material angående hantering av personuppgifter och datorsäkerhet som skickas från Entral i samband med upprättande av nytt system.

Uppsägning av kundavtal

Du godkänner härmed att Entral avslutar ditt kundavtal och stänger ner din portal. Skulle du i framtiden vilja använda dina enheter behöver du skicka in ett nytt Upprättande.

Nyhetsbrev

J

Prenumerera nu

För att få våra nyheter direkt i din inbox

Kontakta oss

12 + 4 =