UE-kollen

Få insyn och översikt

Låt SYSTEMET göra JOBBET

Få en snabb överblick i ett smidigt verktyg där du kan administrera dina underentreprenörer, projekt och personal.

Med UE-kollen följer du upp och kontrollerar din UE-kedja för kollektivavtal och kreditvärdighet samt kan säkerställa att det finns korrekta dokument på plats.

Ha Full koll på dina underentreprenörer

UE-kollen är en webbaserad tjänst som ger dig som administratör full koll på hela UE-kedjan, från ditt eget bolag till underentreprenörens leverantörer. När du lägger till en UE kan du genom ett knapptryck göra uppslag med kreditkontroll och kollektivavtalskontroll.

Du kan också bjuda in via föranmälan så din UE kan administrera och förbereda sin personal som ska arbeta i ditt projekt.

  • Kartlägg din UE-kedja automatiskt
  • UE föranmäler sin personal och sina leverantörer
  • Säkerställ kreditvärdighet och kollektivavtal
  • Lägg upp dokument på organisationer och personal
  • Samla information om dina UE på ett och samma ställe

Mer än bara underentreprenörer

UE-kollen erbjuder lika bra administration för din personal. Här kan de själva ladda upp dokument som är väsentliga för dig som arbetsgivare, exempelvis diplom på genomförda utbildningar eller utstationeringsintyg.

Med UE-kollen säkerställer du hela kedjan från början till slut och främjar en sund byggbransch.

full kontroll i alla led

Lägg bevakning på dina UE och var den första som vet när en förändring sker i kreditvärdighet eller gällande kollektivavtal. UE-kollen kommer med en rad förbättringar som gör din vardag lättare – och tryggare.

enkelt även för dina UE

Genom föranmälansfunktionen kan du bjuda in dina underentreprenörer som i sin tur kan administrera både sin egen personal och bjuda in sina underleverantörer – utan att ens vara kund till Entral.

minska din administration

Genom att aktivt använda UE-kollen kan du minska din administrationstid – i tjänsten samlas alla underleverantörer och den viktiga information som du behöver. Glöm gamla Excel-ark och att slita ditt hår!

Nyhetsbrev

J

Prenumerera nu

För att få våra nyheter direkt i din inbox

Kontakta oss

1 + 14 =