Vårt hållbarhetsarbete

Hur arbetar vi?

Planeten, människan och ekonomin

Precis som många andra företag ser vi på Entral fördelarna med att arbeta mer hållbart. Vi befinner oss just nu i startgroparna för ett systematiskt hållbarhetsarbete och vill gärna dela denna resa med dig.

Vi kan långt ifrån allt, men är villiga och ivriga att lära och tänka om. Vi tror att varje förändring i rätt riktning är viktig och en omställning i det dagliga arbetet är en nödvändighet som kommer ge nya möjligheter.

Var det började

Även om hållbarhetstänket inte aktivt funnits med sedan starten så har våra produkter tagits fram med målet att de ska kunna användas flera gånger om. Detta gäller för de teknikvalen som gjorts men även att vi väljer att uppdatera mjukvaran i stället för att sälja nya versioner av en redan befintlig produkt. När en enhet inte längre kan eller ska användas längre kan vi ta till vara på de fullt fungerande delarna och återanvända dem.

Vi vill hit

Ingen kan göra allt, men alla kan göra något. Vi valt att begränsa oss inom vilka områden vi fokuserar så vi kan arbeta mot tydliga mål. Utifrån väl planerade aktiviteter kommer vi så småningom att nå dit. Det kommer ta tid men det får det göra. Därför kommer du att få följa hur vi jobbar mot en mer jämställd byggbransch, ett mer hållbart samhälle, hjälper dig som kund med mer hållbar konsumtion och hur vi kommer bekämpa klimatförändringarna.

Nyhetsbrev

J

Prenumerera nu

För att få våra nyheter direkt i din inbox

Kontakta oss

13 + 12 =